Publicatiestukken

Veel ondernemers zijn verplicht hun jaarrekening en een toelichting bij de Kamer van Koophandel te deponeren. De documenten die naar de Kamer van Koophandel worden gestuurd, worden ook wel ‘publicatiestukken’ genoemd. Kleine rechtspersonen mogen een verkorte balans en een beperkte toelichting naar de Kamer van Koophandel sturen als publicatiestukken. Middelgrote- en grote rechtspersonen moeten een jaarverslag met bijbehorende accountsverklaring deponeren. OA Finance kan deze publicatiestukken voor u opstellen. Het gaat om het jaarverslag, maar ook om de verplichte accountantsverklaring voor middelgrote- en grote rechtspersonen.

OA Finance: correcte publicatiestukken

Het opstellen van een jaarverslag is niet eenvoudig. Stelt u uw jaarverslag zelf op, dan is de kans groot dat dit verkeerd gaat. Ook als u een kleine fout maakt, kunt u in de problemen komen. Laat u uw jaarverslag opstellen door OA Finance, dan weet u zeker dat u een correct verslag indient bij de Kamer van Koophandel. Ook krijgt u direct de accountsverklaring, die voor middelgrote- en grote rechtspersonen verplicht is.

Tijd besparen met OA Finance

Laat u uw publicatiestukken opstellen door OA Finance, dan bespaart u veel tijd. U hoeft nu namelijk zelf niet aan de slag met dat ingewikkelde jaarverslag. De tijd die u overhoudt door het uitbesteden van deze belangrijke taak, kunt u in uw organisatie steken. U kunt deze tijd bijvoorbeeld steken in het werven van klanten, in uw personeel of in het promoten van uw organisatie.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over het deponeren van publicatiestukken, het opstellen van deze documenten door OA Finance of de accountsverklaring? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met OA Finance, kunt u contact met ons opnemen. Wij ontmoeten u graag om vrijblijvend kennis te maken en u meer te vertellen over onze dienstverlening.