Estate Planning

Het begrip ‘estate planning’ komt uit de Verenigde Staten en slaat op de fiscale begeleiding van de overgang en het behoud van vermogen. In feite is het een gecontroleerde vorm van vermogensoverdracht. OA Finance kan u fiscaal advies geven op het gebied van estate planning. Door fiscaal advies met betrekking tot estate planning in te winnen bij OA Finance, kunt u uw vermogen op de fiscaal aantrekkelijkste manier opbouwen, behouden en uiteindelijk overdragen.

Estate planning op maat

Hoe u uw vermogen het beste op kunt bouwen, kunt behouden en kunt overdragen, is geheel afhankelijk van uw situatie. Daarom biedt OA Finance estate planning op maat aan. Dit betekent dat wij u geen standaard estate planning advies geven, maar altijd kijken naar uw persoonlijke situatie. Bij OA Finance bent u geen nummer, maar een individuele klant. Wij komen graag zo veel mogelijk over u en uw huidige situatie te weten, zodat wij u het beste estate planning advies kunnen geven.

Geld besparen met OA Finance

Door estate planning advies in te winnen bij OA Finance, kunt u veel geld besparen. Wij kunnen u bijvoorbeeld vertellen hoe u uw vermogen het beste op kunt bouwen en hoe u uw vermogen het beste na kunt laten, waarbij u zo veel mogelijk belasting betaalt. U investeert in onze kennis en expertise, maar uiteindelijk verdient u deze investering wel terug. Dit doet u door simpelweg minder belasting te betalen.

Contact opnemen met OA Finance

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van estate planning? Neem dan gerust contact met ons op, want wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een andere vraag heeft of een afspraak wil maken met OA Finance, kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in om vrijblijvend kennis te maken en u meer te vertellen over estate planning.