Belastingen

Iedereen betaalt belasting. Het betalen van belasting is heel normaal, maar het is niet altijd gemakkelijk. Er zijn vele wetten, regels, regelingen en andere zaken waar u mee te maken krijgt als u belasting moet betalen. Kent u deze wetten, regels en regelingen niet, dan is de kans groot dat u te veel of te weinig belasting betaalt. Om te voorkomen dat u hierdoor in de problemen komt, kunt u het berekenen en betalen van uw belastingen uit handen geven aan een gespecialiseerd administratiekantoor. OA Finance helpt u graag.

Belastingen voor bedrijven

OA Finance is al jaren gespecialiseerd in het berekenen en betalen van de belastingen voor verschillende soorten bedrijven. Denk hierbij aan kleine bedrijven, maar ook aan grote organisaties. Wij kunnen berekenen welke inkomstenbelasting u als ondernemer moet betalen, maar wij kunnen ook ieder kwartaal uw omzetbelasting berekenen en betalen. En moet u vennootschapsbelasting betalen? Dan kunnen wij u helpen door uw vennootschapsbelasting te berekenen. Zo weet u zeker dat u het juiste bedrag aan belasting betaalt.

Belastingen voor particulieren

Ook particulieren kunnen gebruik maken van de expertise van OA Finance. Het maakt niet uit of u geld moet betalen of geld terugkrijgt van de Belastingdienst, want wij kunnen uw belastingen altijd berekenen. Door OA Finance in te huren voor het berekenen van uw belastingen, weet u zeker dat u het juiste bedrag terugkrijgt of betaalt. Krijgt u geld terug, dan krijgt u altijd voldoende terug. Moet u geld betalen, dan weet u zeker dat u voldoende betaalt en geen naheffing krijgt.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw belastingen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. En wilt u een afspraak maken met OA Finance? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.