Omzetbelasting

Ieder bedrijf moet omzetbelasting betalen. Omzetbelasting wordt ook wel btw genoemd en wordt berekend over de omzet van uw bedrijf. De meeste organisaties betalen de btw per kwartaal, maar er zijn ook bedrijven die dit per maand of per jaar doen. Wilt u de btw-aangifte uitbesteden, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met deze administratieve taak? Dan staat OA Finance voor u klaar. Wij kunnen uw aangifte omzetbelasting per kwartaal indienen, maar ook per maand of per jaar.

De aangifte omzetbelasting uitbesteden

Het indienen van de btw-aangifte is een nauwkeurige bezigheid die veel tijd kost. Dient u de aangifte omzetbelasting ieder kwartaal in, dan verliest u ieder kwartaal kostbare tijd. Door uw btw-aangifte uit te besteden aan OA Finance, houdt u tijd over. Deze tijd kunt u in uw organisatie steken, bijvoorbeeld voor klantenwerving of promotie.

OA Finance kan uw btw-aangifte per kwartaal indienen, maar ook per maand of per jaar. Het maakt niet uit welke afspraak u hierover heeft gemaakt met de Belastingdienst, want wij bieden altijd een dienstverlening op maat aan. Dit betekent dat wij u ondersteunen zoals u als ondernemer ondersteund wil worden.

Alle belastingen uitbesteden aan OA Finance

U kunt er ook voor kiezen om al uw belastingen uit te besteden aan OA Finance. In dit geval dienen wij niet alleen uw btw-aangifte in, maar ook uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Door al uw belastingen uit te besteden aan OA Finance, bespaart u nog meer tijd.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over het uitbesteden van uw aangifte omzetbelasting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook als u andere vragen heeft, bijvoorbeeld over het uitbesteden van al uw belastingen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.