Schenk- en Erfbelasting

Als u een schenking of erfenis ontvangt, moet u vaak belasting betalen. Om te achterhalen hoeveel belasting u moet betalen en vervolgens het juiste bedrag over te maken naar de Belastingdienst, vult u de aangifte schenk- of erfbelasting in. U kunt de aangifte schenkbelasting of de aangifte erfbelasting zelf indienen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan OA Finance.

De aangifte schenkbelasting uitbesteden

Het indienen van de aangifte schenkbelasting is niet zo eenvoudig. Dit komt omdat er voor de schenkbelasting diverse vrijstellingen en tarieven gelden. De professionals van OA Finance zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, regels en tarieven voor het schenken van geld en het betalen van schenkbelasting. Laat u onze experts uw aangifte schenkbelasting invullen, dan weet u zeker dat u het juiste bedrag aan belasting betaalt. U betaalt niet te veel, maar ook niet te weinig. Ook bespaart u veel tijd, want het indienen van de juiste aangifte schenkbelasting is zeker tijdrovend.

De aangifte erfbelasting uitbesteden

Het indienen van de aangifte erfbelasting is nog complexer dan het indienen van de aangifte schenkbelasting. Vaak vraagt de aangifte erfbelasting om zowel fiscale als juridische kennis. OA Finance beschikt over deze kennis. Door uw aangifte erfbelasting uit te besteden aan onze experts, weet u zeker dat u de juiste aangifte indient. U betaalt niet onnodig te veel aan erfbelasting, maar u krijgt ook geen naheffing van de Belastingdienst door het betalen van te weinig erfbelasting.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het uitbesteden van uw aangifte schenk- of erfbelasting? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u uw aangifte schenk- of erfbelasting uit wil besteden aan OA Finance, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag een correcte aangifte te doen bij de Belastingdienst.