Vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting of Vpb is een belasting die wordt geheven over de winst van vennootschappen. U moet vennootschapsbelasting betalen als u de eigenaar bent van een bv, maar ook als u eigenaar bent van een nv. Sommige stichtingen en verenigingen moeten ook aangifte Vpb doen.

Wel of geen aangifte vennootschapsbelasting?

De rechtsvormen bv en nv zijn altijd verplicht aangifte Vpb te doen. Bent u (mede)eigenaar van een bv of nv, dan moet u altijd vennootschapsbelasting betalen. Een stichting, vereniging of vergelijkbare organisatie kan ook verplicht worden een aangifte Vpb in te dienen. Dit is echter niet altijd het geval. Twijfelt u of uw stichting, vereniging of vergelijkbare organisatie een aangifte Vpb in moet dienen? Neem dan contact op met OA Finance, want wij vertellen u hier graag meer over.

De aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden

U kunt uw aangifte Vpb zelf doen, maar dit kost wel veel tijd. Ook is het indienen van een correcte aangifte niet zo gemakkelijk. Het is een nauwkeurige bezigheid. Huurt u OA Finance in voor het indienen van uw aangifte Vpb, dan bespaart u veel tijd. Deze tijd kunt u in uw onderneming steken. Ook weet u zeker dat uw aangifte Vpb op de juiste manier wordt ingediend. OA Finance heeft hier namelijk vele jaren ervaring mee. 

En wilt u al uw belastingaangiften uitbesteden aan OA Finance? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld ook uw aangifte omzetbelasting op ons nemen of uw aangifte inkomstenbelasting indienen bij de Belastingdienst. Bij OA Finance kiest u zelf welke aangiften u zelf in wil dienen en welke aangiften u uit wil besteden.

Neem contact op met OA Finance

Heeft u vragen over het uitbesteden van uw aangifte vennootschapsbelasting? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u uw belastingaangifte uit wil besteden, kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen uw aangifte graag op in onze planning.