MKB

Administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf (MKB)

Bent u op zoek naar een deskundig administratiekantoor tegen een gunstig tarief? 
Dan bent u bij OA Finance aan het juiste adres!

OA Finance heeft ruime ervaring in o.a.: de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie, het maken van jaarrekeningen, het opstellen van ondernemingsplannen en het verzorgen van de benodigde belastingaangiften.
Uit de praktijk blijkt nog steeds dat dagelijkse administratieve werkzaamheden veel meer tijd in beslag nemen dan nodig is. Vaak kan men doormiddel van kleine verbeteringen veel tijd en geld besparen. Wij adviseren hierin door niet alleen uw administratie aan te nemen, maar ook te kijken naar uw processen binnen het bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en geven hen de aandacht die zij verdienen
OA Finance kenmerkt zich door kwaliteit en het verlenen persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer maar bij OA Finance waarderen wij ons klanten en kennen wij onze klanten bij naam. Wat ons onderscheidt OA Finance van andere administratiekantoren/ boekhouders is dat wij verder gaan dan het hard invoeren van uw administratie, wij denken met u mee. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen dan ook desgewenst de administratie ophalen, om zo naast de cijfers een beter beeld en gevoel te krijgen van uw organisatie, zodat wij weten wat er speelt en kunnen adviseren indien nodig. Verder staan kwaliteit, snelheid en representatie bij ons hoog in het vaandel, wij zorgen er dus voor dat uw gegevens altijd netjes en tijdig verwerkt worden.

Gedeeltelijke of gehele administratie uitbesteden
U kunt ervoor kiezen uw gehele financiële administratie uit te besteden aan OA Finance of u kunt een deel zelf doen en het andere deel door OA Finance laten verzorgen. In een vrijblijvend en kostenloos orientatie gesprek luisteren wij naar uw behoeften en kijken wij hoe we de administratie het best vorm kunnen geven en een goede balans vinden in het geen u zelf doet en het geen wij voor onze rekening nemen. Uiteraard mag u, zoals eerder aangegeven, ook de gehele administratie aan OA Finance uitbesteden.