Particulieren

Administratiekantoor voor particulieren

OA Finance kan ook particulieren inzicht geven een moeilijke financiële situatie. Dit doen wij door samen met u naar uw inkomsten en uitgaven te kijken. Door met andere ogen naar uw uitgavenpatroon te kijken is het meestal mogelijk om tot besparingen te komen. Op deze manier is het mogelijk besparingen te realiseren waardoor uw financiële situatie verbeterd.

Hulp bij het invullen van uw belangstingaangifte
Elk jaar moeten miljoenen Nederlanders belastingaangifte doen. Is het invullen van het jaarlijkse inkomstenbelastingformulier voor u een jaarlijkse pijniging? OA Finance vult al jaren voor vele particulieren de belastingaangifte in. Dit doen wij tegen een vooraf afgesproken tarief, dus geen verrassingen achteraf over de prijs.

Onze tarieven zijn duidelijk, helder en gunstig
Bent u al jaren van plan om naast uw baan een (partime) bedrijf te beginnen? OA Finance kan u adviseren bij het starten hiervan. Te denken valt dan aan de keuze van rechtsvorm, het beginnen van een administratie. En nog veel meer. Duur? Nee, OA Finance maakt vooraf samen met u een duidelijke afspraak over de kosten. U kunt ook een offerte aanvragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.