Ondernemingsplannen ZZP

Ondernemingsplannen

Als startende onderneming wilt u graag weten of uw plan haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn. Banken en andere instanties die vragen altijd naar een ondernemingsplan bij het beoordelen van een krediet aanvraag. Ook als u met grote partijen in zee wilt gaan, wordt er vaak naar een ondernemingsplan gevraagd.

Het verhaal, het gevoel
Soms blijkt het onmogelijke toch mogelijk te zijn. We onderscheiden ons door niet gewoon de cijfers op papier te zetten, OA Finance denkt graag met u mee. Elk ondernemingsplan is een uitdaging. Het verhaal, het gevoel en de haalbaarheid moeten we terug kunnen zien in cijfers en gedegen marktonderzoek. Met welke risico’s moet uw onderneming rekening houden? Samen zullen we kritisch naar het geheel kijken. OA Finance heeft voor diverse klanten met succes een ondernemingsplan geschreven. Door de jaren heen heeft OA Finance startende ondernemers op weg geholpen.

Vrijblijvend contact opnemen
Neem vrijblijvend contact op met OA Finance voor een overzicht van onderwerpen die we behandelen door te bellen met 023 – 540 48 18. U kunt ook een offerte aanvragen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.