Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

Een jaarrekening biedt u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Afhankelijk van de door u gekozen ondernemingsvorm moet u de jaarrekening wel of niet deponeren bij de Kamer van Koophandel. OA Finance is een betrouwbare partner in het maken van de jaarrekening.

Wat OA Finance onderscheidt van andere organisaties is dat wij niet wachten op de jaarrekening, maar ook tussentijds rapportages uitbrengen, zodat u indien nodig tijdig kunt inspringen en u niet tegen het eind van voor een verrassing komt te staan. Anders dan andere administratiekantoren, sturen wij niet een kolommen balans die volstrekt onduidelijk is voor de meeste klanten, maar verzamelen en rubriceren wij cijfers om hier informatie van te maken.

Een zorgvuldig opgestelde jaarrekening
In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving wordt uw jaarrekening samengesteld. OA Finance is actueel en kan u desgewenst consult bieden voor bijstellen van uw verwachtingen voor het nieuwe boekjaar. We geven u graag inzicht in het verleden zodat u richting kunt geven aan de toekomst van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende consult over het laten opstellen van uw jaarrapport. Laat u dan terugbellen door één van onze medewerkers.