Financiering

Er zit veel geld in uw bedrijf. Om de beste resultaten te behalen met uw organisatie, moet u uw geldstromen goed organiseren en controleren. OA Finance kan u hierbij helpen. Niet alleen door uw boekhouding (deels) uit handen te nemen en u te helpen met uw belastingen, maar ook door u advies te geven over diverse financiële vraagstukken binnen uw bedrijf.

Financiering voor startende ondernemers

U heeft grootse plannen voor uw bedrijf. Om deze plannen te realiseren, heeft u geld nodig. OA Finance helpt u graag met de financiering van uw startende organisatie. Wij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over het verzamelen van een startkapitaal. Heeft u eenmaal een mooi startkapitaal verzameld voor uw bedrijf, dan kunnen wij u helpen dit kapitaal slim in te zetten. Zo krijgt uw kersverse organisatie direct een duwtje in de juiste richting.

Financiering voor bestaande bedrijven

Niet alleen startende ondernemers, maar ook ondernemers met bestaande bedrijven kunnen financieel advies krijgen van OA Finance. Wilt u bijvoorbeeld kosten besparen binnen uw organisatie, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? Dan kunnen wij u financieel advies geven. Wilt u een groot bedrag investeren in uw bedrijf, maar weet u niet precies hoe u dit moet doen? Dan kunnen wij u ook advies geven. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij vrijwel alle financiële vraagstukken en problemen voor u oplossen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over ons professionele advies op het gebied van financiering? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook als u twijfelt of wij uw financiële vraagstuk of probleem op kunnen lossen, kunt u contact met ons opnemen. Wij luisteren graag naar uw verhaal, om direct aan te geven of wij u wel of niet verder kunnen helpen.