Loonheffingen

Als u personeel in dienst heeft, bent u verplicht aangifte loonheffing te doen. U houdt deze heffing in op het loon van uw werknemers. De loonheffingen bestaan uit de loonbelasting, de premie volksverzekeringen, de premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Wilt u voorkomen dat u te veel belasting betaalt als werkgever? Dan kunt u de aangifte van deze heffing uitbesteden aan OA Finance.

De aangifte loonheffing uitbesteden

Voor de aangifte loonheffing zijn er diverse regelingen, die ervoor zorgen dat u als werkgever minder belasting hoeft te betalen. Maakt u gebruik van deze regelingen, dan bespaart u veel geld. Veel ondernemers vinden dit echter lastig, simpelweg omdat zij niet weten welke regelingen er precies zijn en van welke regelingen zij mogen profiteren. Dit betekent dat veel ondernemers onnodig te veel belasting betalen.

OA Finance kan u helpen de juiste aangifte in te dienen. Door gebruik te maken van onze expertise, kunt u profiteren van alle voor u relevante regelingen. Dit betekent dat u precies voldoende belasting betaalt: niet te veel en niet te weinig.

De salarisadministratie uitbesteden

U kunt enkel uw aangifte loonheffing uitbesteden aan OA Finance, maar het is ook mogelijk uw gehele salarisadministratie uit te besteden. Besteedt u uw gehele salarisadministratie uit, dan worden alle administratieve taken rond uw werknemers en hun salarissen voor u overgenomen door OA Finance. Zo bespaart u veel tijd. Ook weet u zeker dat de salarisadministratie van uw bedrijf goed in elkaar zit.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over het uitbesteden van de aangifte loonheffing of het uitbesteden van uw complete salarisadministratie? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een afspraak wil maken met OA Finance, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn altijd beschikbaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.