Consults

Consults

Heeft u vragen of wilt u simpel weg gewoon informatie over een bepaald item. U kunt dat altijd een consult aanvragen. Hierin kunnen wij op locatie uw vragen beantwoorden of informatie verschaffen. Wij vinden het persoonlijk contact erg belangrijk. Voordat we aan de slag gaan zien we graag met wie wij te maken hebben. OA Finance drinkt graag een kopje koffie met de financiële vooruitzichten van uw onderneming te bespreken.

Spelregels en voorwaarden
De spelregels en voorwaarden veranderen continu. De belastingdienst kan het inderdaad “niet leuker maken, wel makkelijker”. Wij kunnen met onze ervaring gerust stellen dat in de praktijk het ondernemers soms erg lastig krijgen. U bent het bijvoorbeeld oneens met hun beslissing. In dat geval kunt u altijd onze fiscalisten vragen om een consult of second opinion.

Directe en persoonlijke benadering
Voor startende ondernemers kunnen de regeltjes & belastingwetten demotiverend zijn. OA Finance kenmerkt zich door een directe en persoonlijke benadering van haar klanten. Dankzij nauw overleg helpen wij u op weg en bieden we advies voor lastige vraagstukken. Neemt u vooral contact op voor deskundig advies op financieel, fiscaal en juridisch niveau. Of laat u terugbellen voor een afspraak!